Minulý týždeň sme s radosťou privítali viac ako 50 účastníkov z rôznych kútov krajiny na našom Dni otvorených dverí, konanom 15.02.2024! Táto udalosť nám priniesla neuveriteľnú radosť a očakávame, že mnohí z vás sa stanú súčasťou našej plánovacej a manažérskej rodiny v budúcom akademickom roku.

Naši hostia mali príležitosť spoznať naše študijné programy Priestorové plánovanie a Investičné plánovanie v priemyselnom podniku. Bola to skvelá príležitosť pre všetkých záujemcov dozvedieť sa o našich špičkových vzdelávacích programoch a spoznať tím skúsených pedagógov a študentoch.

Prezencní účastníci si mohli užiť interaktívne prehliadky našich učební, zatiaľ čo tí online mohli sledovať online prenos a komunikovať so študentmi a profesormi cez chat.

Veríme, že táto príležitosť na stretnutie nás priblížila a pomohla vám lepšie si predstaviť váš budúci akademický život na našom ústave.

Ak ste sa nemohli zúčastniť alebo máte ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na to, že vás privítame ako súčasť našej akademickej komunity!Ďakujeme všetkým za účasť a tešíme sa na stretnutie s vami opäť v budúcnosti!